Uczestnicy

III Międzynarodowego Konkursu Kulinarnego

Trendy Chef

2014

Paweł Komosa oraz Marcin Leszczyński - Brasserie d?Or w Sopocie

Michał Abramowicz oraz Kacper Augustyniak ? Dynamic Congress Centre Wrocław

Dawid Szkudlarek - Folwark  Folińscy Lubiszyn oraz  Daniel Olas - Hotel Wellness Pro Vita Kołobrzeg

  Katarzyna Daniłowicz oraz Bogumił Mroczko - Hotel Granary Wrocław

Dominik Duraj oraz Łukasz Jsiński - Wodna Wieża Steampunk Pszczyna

Tomasz Moczkowski oraz Kamil Wierzbowski ? Concept 13 Warszawa

Piotr Kościuk oraz Paweł Stawicki ? Hotel Hilton Gdańsk

 

Adrian Górny oraz Adam Pabis ? Hotel Narvil Restauracja Aruana Serock

 

Gratulujemy i Życzymy Sukcesów

Trendy Chef Team

O nas

Kontakt

  • Rafał Godziemski

  • Telefon: +48 502 601 346
  • E-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

  • Aleksandra Sowa 

  • Telefon: +48 506 704 317
  • E-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

  • Piotr Chylarecki
  • Telefon: +48 728 493 936
  • E-mail: PTen adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Go to top