Formularz możesz pobrać poniżej, klikając:

docx pdf

 

tc

Formularz zgłoszeniowy

III Międzynarodowy Konkurs KulinarnyTrendy Chef 25 kwietnia 2014

?Geneza?

Data Zgłoszenia/ Filling date :

Kucharz / Chef

Imię

Forename

 

Nazwisko

Surname

 

Data Urodzenia

Date of birth

 

Nazwa Firmy

Company Name

 

 

Stanowisko

Job title

 

Adres firmy

Business address

 

Nr. Telefonu

Phone Number

Praca/Work:

Dom./Home:

Mobile:

E-mail

 

Pomocnik Kucharza / Support Chef

Imię

Forename

 

Nazwisko

Surname

 

Data Urodzenia

Date of birth

 

Nazwa Firmy

Company Name

 

 

Stanowisko

Job title

 

Adres firmy

Business address

 

Nr. Telefonu

Tel. Number

Praca/Work:

Dom/Home:

Mobile:

E-mail

 

Przykładowe danie konkursowe:

Amuse bouche

Nazwa Dania

Dish Name

 

 

 

Potrzebne produkty

Ingredients

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Opis przygotowania

Method

 

Uwagi/Comments

 

Danie Główne / Main Course

Nazwa Dania

Dish Name

 

 

 

Potrzebne produkty

Ingredients

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Opis przygotowania

Method

 

Uwagi

Comments

 

Deser / Dissert

Nazwa Dania

Dish Name

 

 

 

Potrzebne produkty

Ingredients

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Opis przygotowania

Method

 

Uwagi

Comments

 

- Wraz z formularzem prosimy o przesłanie fotografii z propozycją potraw ? zupy ,dania głównego i deseru.

-Alongwith the form, please send your photowith the proposalof dishes?soup,main course anddessert.

- Dania, produkty oraz fotografie służą do weryfikacji standardu pracy kucharza oraz wyłonienia najbardziej kreatywnych uczestników

- Dishes, products, and photographs are used to verifythe standard ofworkandthe emergence ofa cook's most creative participants

- Dodatkowe pytania prosimy kierować na adres:Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ? odpowiedzi będą również umieszczane w zakładce : ? Aktualności dla Uczestników? na stronie ? trendychef.pl

- Additionalquestions should bedirected to:Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. -answers arealso postedunder " Aktualnosci dla uczestnikow" on the page -trendychef.pl

Wymiary uczestników do uszycia bluz kucharskich Trendy Chef:

Dimensions of the participants to sew chef uniform:

Imię i nazwisko/Name: Imię i Nazwisko/Name:

???????????????????????.. ????????????????????????

Wzrost /height- ????.. Wzrost /height? ?????.

Obwód Klatki piersiowej/chest ????.. Obwód Klatki piersiowej /chest??????.

Pas/waist- ????? Pas/waist-????..

Obwód szyi/neck-??????. Obwód szyi/neck- ?????..

Sprzęt dodatkowy ? niezbędny do wykonania dań. Prosimy o dokładne wypełnienie danych.

Nazwa i opis urządzenia/

Name and description of the device

Wymiary /

Dimensions

Moc znamionowa/opis dodatkowy/

Power rating/description for the device

Zasilanie(np. siła,220itp)/

Power supply

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uwagi dodatkowe/

Additional comments

 

Prosimy o dokładne wypełnienie formularza .

Please fill in   the form carefully.

Dziękujemy/Ragards

Trendy Chef Team

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w/w formularzu dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu organizacyjnego konkursu. ( zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie danych osobowych Dz.U. nr 133 poz. 883 z póżn. Zm)

Podpis

????????????????

O nas

Kontakt

  • Rafał Godziemski

  • Telefon: +48 502 601 346
  • E-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

  • Aleksandra Sowa 

  • Telefon: +48 506 704 317
  • E-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

  • Piotr Chylarecki
  • Telefon: +48 728 493 936
  • E-mail: PTen adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Go to top