Trendy Chef & Trendy Chocolate Chef

2014

Czwartek 24 kwietnia 2014

17:00 - Przyjazd Jury oraz Drużyn Konkursowych Trendy Chef i Trendy Chocolate Chef oraz zameldowanie w Hotelu Słoneczny Młyn w Bydgoszczy.

18:00 ? Odprawa Jury Konkursu Trendy Chef i Trendy Chocolate Chef

19:00 - Odprawa uczestników konkursu Trendy Chef

20: 00 - 21:00 ? Wstępne przygotowanie produktów przez uczestników konkursu Trendy Chef

20:00 ? Odprawa uczestników konkursu Trendy Chocolate Chef

21:00-22:00 ? Wstępne przygotowanie produktów przez uczestników Trendy Chocolate Chef

21:00-22:30 ? Kolacja dla Uczestników Konkursów

 

 

Prace organizacyjne i dostępność dla sponsorów, wystawców i firm technicznych w zależności od przydzielonych miejsc.

Dostępność:

Namioty ? czwartek od rana

Lobby bar ? czwartek od godziny 15:00

Restauracja- czwartek od godziny ok 22:00

Foyer ? czwartek od godziny 20:00

Piątek 25 kwietnia 2014:

Konkurs Trendy Chef & Trendy Chocolate Chef 2014

7:00 ? ?Pierwsze Śniadanie Mistrzów?  - Sala Migdałowa i Różana

8:40 ? Otwarcie III Międzynarodowego Konkursu Kulinarnego Trendy Chef & Trendy Chocolate Chef 2014

9:00 ? Start pierwszych czterech drużyn Trendy Chef 2014

9:30 ? Start pierwszych dwóch drużyn Trendy Chocolate Chef 2014

12:00 ? Start kolejnych czterech drużyn Trendy Chef 2014

12:30 ? Start kolejnych dwóch drużyn Trendy Chocolate 2014

*****

9:00 ? 16:00

Prezentacje firm gastronomicznych, sponsorskich, partnerów, spotkania z gośćmi.

Więcej szczegółów na stronie trendychef.pl

> Pokazy, Warsztaty, Prezentacje <

Na Trendy spotkamy m.in :

 

Callebaut

Cukiernia Sowa

Dajar

Kruszwica

Tork

Cheman

Kuchnie Świata

Farutex

Churchill

Elpol

Piekarnia szwjcarska

Unilever Food Solution

Willa Win

Sola

Skkip

SKP

Euro Toque

J.J. Darboven

Brown Forman Polska

Rm Gastro

MC Gastro

Le Cordon Bleu

KPP

Gastronomia Polska

Morning

Hotel Słoneczny Młyn

Hotel Blue Diamond

Akademia Natury

Prezentacje producentów regionalnych wyrobów ekologicznych

Marek Grądzki Sery

Art.4Media

Rafex

Fusion Gusto

Wiberg

Fusion Gusto

Papilart

Quba Cafe

Remikon

Grzegorz Olama

Polmlek

Kenwood

 

Papaja

 

Wszystko dla Kucharzy

 

         Food service

 

Poradnik restauratora

 

Kuchnia Enyojbydgoszcz.pl

 

Nożem i widelcem

 

New Gastro

 

Zapraszamy

Galla Diner:

19:30 ? Ogłoszenie wyników podczas Uroczystego Wieczoru Kulinarnego Trendy Chef & Trendy Chocolate 2014

(Wstęp tylko na imienne zaproszenia)

Sobota 26 kwietnia kwietnia 2014

9:00 ? ?II Śniadanie Mistrzów ? Refleksja? ? omówienie konkursu ? Tylko dla uczestników Konkursu Trendy Chef i Trendy Chocolate Chef

O nas

Kontakt

  • Rafał Godziemski

  • Telefon: +48 502 601 346
  • E-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

  • Aleksandra Sowa 

  • Telefon: +48 506 704 317
  • E-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

  • Piotr Chylarecki
  • Telefon: +48 728 493 936
  • E-mail: PTen adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Go to top